Termeni si conditii

 

Echipa noastra face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor in site, totusi pot exista situatii in care nuanta culorii produsului poate fi putin diferta fata de nuanta afisata in site. Nu suntem responsabili pentru posibilele diferente de culoare/nuante intre cele afisate pe monitorul/dispozitivul dvs si cele ale produselor, din cauza particularitatilor acestora.

Nu este nicio problema, echipa noastra vine in sprijinul dumneavoastra si va pune la dispozitie schimbarea marimii produsului daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:
Solicitarea schimbului sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;
Produsele trebuie returnate in aceleasi conditii in care au fost primite, fara urme de uzura, ambalate intr-un ambalaj suplimentar de protectie ( sac plastic / punga / folie ) si cu etichetele originale.
Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea efectuarii schimbului.
Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 0771706646 si sa ne informati ca doriti schimbarea de marime a produsului / produselor comandate.
  Plata transportului va fi suportata de catre dumneavoastra.
In cazul in care produsul comandat nu mai este disponibil in stoc, va puteti orienta catre un alt model, valoarea produsului achizitionat initial va fi scazuta din valoarea noului produsului ales si va fi expediat catre dumneavoastra, taxele de transport fiind suportate in totalitate de compania noastra. Valoarea noului produs trebuie sa fie egala sau mai mare cu valoarea produsului returnat.
Daca va razganditi asupra culorii sau modelului, echipa noastra va pune la dispozitie schimbarea culorii sau a modelului comandat, doar daca sunt respectate urmatoarele conditii:
Costurile de transport  vor fi suportate de dumneavoastra.
Solicitarea schimbului sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;
Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat (rugam ca, pe cat posibil,sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original).
Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea efectuarii schimbului, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon : 0771706646 si sa ne informati ca doriti schimbarea de marime a produsului / produselor comandate.
IMPORTANT
Valoarea produsului achizitionat initial va fi scazuta din valoarea noului produsului ales si coletul va fi expediat catre dumneavoastra taxele de transport fiind suportate de dumneavoastra.
Valoarea noului produs trebuie sa fie egala sau mai mare cu valoarea produsului returnat.
Conform art.9 din OUG 34/2014, va informam ca beneficiati de o perioada de 14 zile de la primirea coletului pentru a ne informa cu privire la retragerea din contract si returna BUNURILE achizitionate, fara a fi nevoit sa va justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si la art.14 din OUG nr.34/2014.
Pentru detalii suplimentare puteti accesa : ORDONANTA DE URGENTA NR.34/2014 .
IMPORTANT
Solicitarea returnarii produselor sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;
Produsul / produsele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate ( rugam ca, pe cat posibil,sa trimiteti produsul in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original ).
Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.
In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.
In termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului in depozitul nostru va vom rambursa suma reprezentand valoarea produselor returnate de dumneavoastra in contul specificat.
Costul de transport al curierului in cazul returului produsului/ produselor va fi suportat in totalitate de client. Produsul/ produsele pot fi returnate doar prin curier rapid.
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.
Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea recuperarii pretului achitat pe produsul respectiv, tot ce trebuie sa faceti este sa  ne contactati la numarul de telefon : 0771706646 si sa ne informati ca doriti sa returnati produsele achizitionate.
Nu acceptam colete de la POSTA ROMANA sau colete cu RAMBURS.

 

Produsele care au fost personalizate la cerere cu data / numele / desenul cerut de dvs. nu se pot returna sau schimba .

 • Prin plasarea unei comenzi direct pe website-ul nostru
 • Telefonic – Ne puteti contacta telefonic pentru a plasa o comanda la unul dintre numerele de telefon : 0771706646 in intervalul orar : Luni – Vineri 09.00 – 18.00
 • Pe instagramul nostru – Licurici Bebe
 • Pe facebookul nostru – Licurici Bebe Facebook

RAMBURS – Platesti coletul in momentul in care curierul ti-l livreaza.

ORDIN DE PLATA – Plasezi comanda si platesti direct prin transfer bancar! Aceasta metoda necesita confirmarea platii efectuata prin email, coletul va fi predat curierului dupa ce avem confirmarea din partea bancii, ca plata a fost efectuata.

IN CURAND VOM AVEA INTEGRATE SI OPTIUNEA DE PLATI ONLINE

 • Taxa de livrare este de 25 lei
 • La cerere va putem oferi posibilitatea sa va livram cu orice alta firma de curierat aleasa atata timp cat costul transportului este asigurat de dvs.
 • Putem livra oriunde in Europa. In functie de valoarea comenzii plasata si unde ati dori sa fie livrata va vom comunica costul si durata transportului.
 • Comenzile peste 500 lei au livrarea gratuita

 

 

Livrarea se efectueaza prin intermediul curierului rapid intr-un termen de 3-5 zile lucratoare de la data plasarii comenzii, in functie de stocul nostru. Daca produsul comandat nu este pe stoc, veti primi un telefon / mail prin care vi se va comunica noul termen de livrare.

Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi un email de confirmare in care o sa gasiti toate datele coletului dumneavoastra, va rugam sa verificati si in spam daca nu primiti mail-ul.

Pentru comenzile efectuate incepand cu sambata, ora 12.00, pana duminica, procesarea va incepe in urmatoarea zi lucratoare, iar livrarea se va face intr-un termen de 1-2 zile lucratoare de la data primirii email-ului de confirmare.

 

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679) pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Licurici Studio are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Prezenta declarație privind protecția datelor se aplică doar pentru www.licuricibebe.ro, însă nu și pentru pagini controlate sau operate de terți. Vă rugăm să verificați declarațiile privind protecția datelor ale paginilor web controlate sau operate de terți, deoarece aceste pagini web nu se află sub controlul nostru și Licurici Studio nu își asumă răspunderea pentru conținutul acestora și măsurile acestora privind protecția datelor.

Securitatea datelor

Pentru protecția datelor dvs., Licurici Studio a luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a proteja aceste date în special împotriva pierderii, manipulării sau accesului neautorizat. Măsurile adoptate sunt verificate în mod regulat și sunt adaptate constant la stadiul tehnicii. În cazul unei încălcări a protecției datelor dvs. cu caracter personal, care se estimează că vor avea drept consecință un risc major pentru drepturile și libertățile dvs., vă vom notifica imediat, pe cât posibil într-un interval de 72 de ore.

Prelucrarea datelor minorilor

Vă punem în vedere în mod expres că toate prelucrările de date cu caracter personal se refera in mod exclusiv la persoane care au împlinit vârsta de 16 ani. Utilizarea sistemelor și a instrumentelor, precum și a rezultatelor procesării datelor utilizatorilor care nu au această vârstă minimă este interzisă fără acordul părinților/tutorilor. În cazul în care are totuși loc o procesare a datelor cu caracter personal, vom sista procesarea acestor date odată cu luarea la cunoștință a acestui fapt.

Colectarea și prelucrarea datelor cu caracter personal

 1. Datele furnizate de utilizator

Datele cu caracter personal sunt prelucrate de noi conform prevederilor legale în vigoare privind protecția datelor cu caracter personal. În cazul în care corespondați cu noi sau completați un formular cu date pe pagina noastră web, vă rugăm să aveți în vedere faptul că datele menționate de dvs. pe formularul respectiv vor fi prelucrate în scopurile descrise în continuare.

Prelucrări ale datelor pentru care nu este necesar consimțământul – Formular de contact:

La trimiterea formularului de contact respectiv, vor fi prelucrate datele dvs. cu caracter personal din categoriile* (date de contact și de identificare, precum și textul solicitării dvs.).

 • Scop: Răspunsul la solicitarea dvs.
 • Temei: Interes legitim de a prelucra individual întrebările dumneavoastră și de a putea răspunde credibil.
 • Durata de stocare: 12 luni
 • Consecințele refuzului: în situația în care nu furnizați aceste date, nu ne veți putea contacta și nu vă vom putea furniza informațiile solicitate.

Prelucrări ale datelor pentru care este necesar consimțământul – Formular de înregistrare:

La trimiterea formularului de înregistrare respectiv, vor fi prelucrate datele dvs. cu caracter personal din categoriile* (date de contact și de identificare, adresa de livrare, etc.).

 • Scop: Pentru a vă oferi acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat
 • Temei: Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite.
 • Durata de stocare: 12 luni
 • Consecințele refuzului: în situația în care nu furnizați aceste date, nu vă veți putea înregistra pe site și nu veți putea efectua comenzi.
 1. Datele colectate de noi

Colectăm datele cu caracter personal (adresa IP) în mod automat prin utilizarea de Cookie-uri.

Care sunt drepturile dvs.? 

În conformitate cu Legea federală de protecția datelor (în România și Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date), puteți face uz de următoarele drepturi cu privire la procesarea datelor cu caracter personal:

 • Dreptul la informații – puteți solicita o confirmare a procesării datelor dvs. personale și a modului în care acestea sunt utilizate.
 • Dreptul la corectare – puteți solicita oricând corectarea sau completarea datelor cu caracter personal incomplete sau incorecte.
 • Dreptul la ștergere – puteți solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal dacă scopul pentru care acestea au fost colectate nu mai există, dacă procesarea acestora contravine prevederilor legale, dacă procesarea acestora afectează în exces interesele dvs. sau dacă procesarea se bazează pe acordul dvs., acord pe care l-ați revocat. Trebuie să rețineți că pot exista și alte motive care să împiedice ștergerea imediată a datelor dvs., de exemplu, perioade obligatorii de arhivare, pretenții, exercitarea sau apărarea unor drepturi legale etc.
 • Dreptul la limitarea procesării – aveți dreptul să solicitați o limitare a procesării datelor dvs. cu caracter personal în următoarele cazuri:
  • contestați corectitudinea datelor dvs., acest lucru survenind pentru un termen, care ne permite să verificăm corectitudinea datelor dvs.
  • procesarea datelor dvs. cu caracter personal contravine prevederilor legale, dumneavoastră vă opuneți însă ștergerii acestora si solicitați o limitare a utilizării acestor date
  • dacă nu ne mai sunt necesare datele dvs. cu caracter personal în scopul prevăzut, dumneavoastră însă mai aveți nevoie de aceste date în scopul executării, exercitării sau apărării unor pretenții legale
  • ați contestat procesarea datelor dvs.cu caracter personal
 • Dreptul la transmiterea datelor – ne puteți solicita să vă punem la dispoziție datele dvs. cu caracter personal pe care ni le-ați furnizat într-un format structurat, uzual și lizibil prin mijloace tehnice, în măsura în care procesăm aceste date în baza acordului dvs. sau pentru executarea unui contract între noi, prelucrarea făcându-se prin procese automatizate.
 • Dreptul la contestare – în cazul în care procesăm datele dvs. cu caracter personal pentru îndeplinirea unor sarcini de interes public, pentru exercitarea unei autorități publice sau în cazul în care facem referire la necesitatea de apărare a unui interes legitim, puteți contesta procesarea acestor date, în măsura în care există un interes legitim prevalent în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal. Puteți oricând să revocați acordul pentru transmiterea de mesaje publicitare fără indicarea unui motiv.
 • Dreptul la reclamație – dacă sunteți de părere că am încălcat prevederi ale dreptului european în procesarea datelor dvs. cu caracter personal, lezând astfel drepturile dvs., vă rugăm să ne contactați pentru a putea clarifica întrebările dvs. Bineînțeles că aveți dreptul să vă adresați Autorității Romane pentru Protecția Datelor, respectiv unei autorități europene de supraveghere.

Aceste drepturi pot fi exercitate direct fața de Licurici Studio printr-o notificare la adresa de e-mail [email protected]

Licurici S nu dezvăluie datele dvs. personale către terțe părți. Vă prețuim încrederea și depunem toate eforturile pentru a vă proteja datele.

Dreptul de a modifica politicile cu notificare prealabilă

Licurici Studio își rezervă dreptul de a-și modifica politicile de confidentialitate în orice moment în conformitate cu reglementările legale privind protecția datelor. Vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectam și modul în care le utilizăm.

Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastra de confidențialitate, nu ezitați să ne scrieți pe adresa de e-mail [email protected].

Sc Liva Art Fashion Srl

CUI Ro 32049452

Str. Torentului 1-5 E

Bucuresti, Romania

0771 706 646

[email protected] si [email protected]

Contactați-ne pentru orice întrebări