Salut, ai nevoie de ajutor?

Livrare/ Retur

LIVRARE
Livrarea se efectueaza prin intermediul curierului rapid intr-un termen de 5 zile lucratoare de la data plasarii comenzii, in functie de stocul nostru. Ca si producatori nu avem stoc de produse, avem doar stoc de materiale de aceea si timpul de livrare, daca la un produs nu vom avea material veti primi un telefon/ e-mail prin care vi se va comunica noul termen de livrare.

Imediat dupa finalizarea comenzii, veti primi un e-mail de confirmare in care o sa gasiti toate datele coletului dumneavoastra, va rugam sa verificati si in spam daca nu primiti mail-ul.

Pentru comenzile efectuate incepand cu sambata, ora 12.00, pana duminica, procesarea va incepe in urmatoarea zi lucratoare, iar livrarea se va face intr-un termen de 1-2 zile lucratoare de la data primirii email-ului de confirmare.

Taxa de livrare este de 25 lei
La cerere va putem oferi posibilitatea sa va livram cu orice alta firma de curierat aleasa atata timp cat costul transportului este asigurat de dvs.
Putem livra oriunde in Europa. In functie de valoarea comenzii plasata si unde ati dori sa fie livrata va vom comunica costul si durata transportului.
Comenzile peste 650 lei au livrarea gratuita

RETUR
Conform art.9 din OUG 34/2014, va informam ca beneficiati de o perioada de 14 zile de la primirea coletului pentru a ne informa cu privire la retragerea din contract si returna BUNURILE achizitionate, fara a fi nevoit sa va justificati decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si la art.14 din OUG nr.34/2014. Pentru detalii suplimentare puteti accesa: ORDONANTA DE URGENTA NR.34/2014.

IMPORTANT
 Solicitarea returnarii produselor sa se faca in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului;
 Produsul/ produsele trebuie returnate in aceeasi stare in care au fost livrate (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, deoarece si ambalajul contine elemente de autenticitate ale produsului si producatorului, conferind clientului garantia ca produsul este original).
 Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de alte produse cadou nu se pot returna individual ci tot sub forma de pachet sau impreuna cu produsul cadou.
 In cazul in care achizitia generaza un cupon cadou, si acesta a fost folosit, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata cu scaderea valorii cuponului.
 In termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului in depozitul nostru va vom rambursa suma reprezentand valoarea produselor returnate de dumneavoastra in contul specificat.
 Costul de transport al curierului in cazul returului produsului/ produselor va fi suportat in totalitate de client. Produsul/ produsele pot fi returnate doar prin curier rapid.
 Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

 Valoarea transportului nu se returneaza in cazul in care nu se doreste schimbarea produsului.
 Daca aceste conditii sunt indeplinite, puteti returna produsul in vederea recuperarii pretului achitat pe produsul respectiv, tot ce trebuie sa faceti este sa  ne contactati la numarul de telefon: 0771706646 si sa ne informati ca doriti sa returnati produsele achizitionate.
Nu acceptam colete de la POSTA ROMANA sau colete cu RAMBURS.